BANDET

Thomas - Lead

 

 

 

Thomas er født med musik i blodet. Siden han kunne gå har han spillet musik, sunget og optrådt. Han har haft roller i flere musicals på Fyn og medvirket i bl.a. TV2 Allstars for UFO og Yepha og i Stjerne for en aften på DR1.

 

 

Emilie - Lead

 

 

 

Emilie er vant til at synge og lave musik. Hun har bagagen fuld af erfaring fra optrædener med flere forskellige bands. Emilie er enomt dygtig til at komme med kreativ input og sine egne fortolkninger. Hun har sunget i flere bands, musicals og har skrevet egen musik.

 

 

Søren - Guitar

 

 

 

Søren har siden han var lille, spillet intenst på guitaren. Han har spillet i flere bands, både som frontfigur og som guitarist. Søren har sin egen spillestil, og sætter en ære i at sætte sit eget præg på de store soloer.

 

 

Flemming - Bas

 

 

 

Flemming har erfaring med en hel række instrumenter bag sig. Han har dog helliget sin tid til bassen og gør stort indtryk med sine egne fortolkninger og måde at spille på. Flemming har en opvækst med musikken og har stor erfaring i det at stå en scene. Man kan roligt give sig hen i en fed bassolo når Flemming står bag.

 

 

Henrik - Keys

 

 

 

Henrik har en livstid af klavererfaring bag sig. Han er en af de bærende elementer i bandet, og han gør sig denne titel værdig hver eneste gang, han sætter fingrene på tangenterne. Henrik har en baggrund med erfaring fra flere bands og kendskab til stort set alle musikgenrer.

 

 

Mark - Trommer

 

 

 

Mark, manden på gryderne, er opvokset med musikken og har kæmpe erfaring indenfor adskillige musikgenrer. Med denne former han hvert et slag til sit eget. Mark kan om nogen skabe sit eget, dog medrivende, univers bag trommerne.